Haber

Ahmet Çolakbayrakdar’dan mahalle ziyareti

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Son olarak Seyrani Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantıya gelen Lider Çolakbayrakdar, Türkiye’de kendi imkanlarıyla kentsel dönüşüm yapan sayılı belediye olduklarını söyledi.

Önder Çolakbayrakdar, Gaziosman, Seyrani ve Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri ile farklı günlerde bir araya geldi, çay içti, sohbet etti. Özellikle çocukların çok sevdiği Önder Çolakbayrakdar onlara çeşitli ikramlarda bulundu. Önder Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirterek; Bizleri güler yüzleri ile karşılayan mahalleli ve esnafımızın beklentilerini karşılayarak, halkımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. dedi.

“SEYRANİ’Yİ YAKALADIK”

Önder Çolakbayrakdar, Seyrani Mahallesi’ne yaptıkları ziyarette çocukların halı saha ve tesis taleplerini yerine getireceklerini belirterek; “2015 yılında Seyrani Mahallesi’ne yaptığım ziyarette kentsel dönüşümü anlattığımda bazı vatandaşlarımız o gün için farklı baktılar ama 2016’da burada ilk temeli attık ve sonrasında konutlar yapılmaya başlandı. Bu bölge için çok çalıştık. Artık dönüşümün yarısına geldik. Adeta ilmek ilmek, doku doku bu günlere geldik. 8 yıldır Seyrani ilmek ilmek örüyoruz. Kentsel dönüşüm kolay bir iş değil. Türkiye’de bu kadar geniş bir alanda kentsel dönüşümü kendi öz kaynaklarıyla, kendi öz kaynaklarıyla ve kendi grubuyla gerçekleştiren sayılı belediyelerden biriyiz. Seyrani en büyük projelerimizden biri. İşletmenin burada daha hızlı çalışması için mülkiyetin feshedilmesi gerekiyor. Mülkiyet çözüldü, Bekir Yıldız Bulvarı’nı açtık ve okul yapıldı. Mülkiyet çözülürse Allah’ın izniyle pazar yerini yapıp bölgeye sosyal tesis kazandıracağız. Bölgenin 40 yıldır beklediği Nato Caddesi’nden Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na iç yolu yaptık. 40 yıllık sorunu çözdüysek kalan sorunları da Allah’ın izniyle çözeceğiz. Biz buraya hep parklar, yollar yapmaya geldik ve sonunda bölgemizde iki büyük park yaptık. 7’den 70’e genci, yaşlısı, kadını, erkeği tüm hemşehrilerimin sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, mutlu bir şekilde huzur içinde yaşayabilecekleri, kendilerini ayrıcalıklı hissedebilecekleri bir Kocasinan’ı kurmak için çalışıyoruz.” sözlerine yer verdi.

Kocasinan Belediyesi ise ‘İkram Çeşmesi’ ve ‘İkram Lokması’ uygulamasıyla her gün bir mescitte teravih namazından sonra vatandaşlara salep ve tatlı ikram ediyor.

habermalazgirt.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu