Takım

Türk Espor Takımları Dünyanın En İyileriyle Yarışıyor

Dünyanın dört bir yanından oyuncuların kıyasıya mücadele ettiği VALORANT CHAMPIONS turnuvası, 6 Ağustos’ta oynanacak final maçıyla sona erecek. 2023 dönemi boyunca başarılı işlere imza atarak ülkemizi temsil eden FUT Esports, VALORANT’ın en iyi gruplarının mücadele ettiği finalde kıyasıya bir mücadele vermeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda T1 kadrosuyla kıyasıya bir mücadele veren Red Bull grubu FUT Esports, VALORANT Şampiyonlar serüvenine kendi grubundaki rakibini 2-0 yenerek galibiyetle başladı. Küme etaplarındaki performansıyla adını finale taşımayı başaran temsilcimizin ilk rakibi kura çekiminde Paper Rex olarak belirlendi.

Play-off’a kalan 8 kadroyla birlikte en uygun VALORANT’ın belirleneceği turnuvanın ilk maçı, FNATIC ve LOUD kadrolarının ortasında 16 Ağustos’ta oynanacak. 17 Ağustos’ta temsilcimiz FUT Esports, Türkiye saati ile 11:00’de rakibiyle karşılaşacak. Güney Koreli DRX ve Billibili Gaming, Evil Geniuses ve EDward Gaming ise çeyrek finalde mücadele edecek diğer kadroların ortasında yer alıyor.
Finalistler belli olduktan sonra 26 Ağustos’ta yapılacak büyük finalde takımlardan birine bir milyon dolar ödül verilecek.

Türk kadrolarından başarılı sonuçlar

Tüm dünyanın merakla beklediği EMEA Masters turnuvasına sayılı günler kala ülkemizi gururla temsil edecek isimler de belli oldu. 8 Eylül’de başlayacak EMEA Masters’ta Türkiye’yi temsil edecek takımların arasında FUT Esports, NASR Esports ve hem LoL Türkiye şampiyonu hem de EMEA Masters ödüllü DenizBank İstanbul Wildcats yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habersuruc.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu