Haber

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Adil bir belediye başkanı hizmetlerinde partizanlık yapmamalı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye başkanının seçimlere parti çatısı altında girdiğini ancak adil bir liderin hizmetlerinde partizan olmaması gerektiğini söyledi.

Seçer, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Tarsus ve Çamlıyayla’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya yoğun katılımdan dolayı muhtarlara teşekkür eden Önder Seçer, muhtarların ve belediye başkanlarının halkın ortak iradesiyle seçildiğini, vatandaşların yetim haklarını seçilmişlere emanet ettiğini söyledi. 4,5 yıllık görev süresinde bu bilinçle hizmet verdiklerini belirten Önder Seçer, “Başımı yastığa koyduğumda rahat uyuyorum. Vicdanım temiz ve rahat, alnım açık, başım dik. “

“Hizmetlerimizde her zaman adaleti ön planda tutarız”

Kendisinin de Tarsuslu olduğunu hatırlatan ve bundan her zaman gurur duyduğunu ancak şehrin tamamını çok sevdiğini ifade eden Seçer, “Anamur’dan Tarsus’a kadar hizmetlerimizde mutlaka adaleti ön planda tutuyoruz. Çamlıyayla’dan Mut’a.” Yönetimde oldukları 4,5 yıl boyunca pandemi, deprem, ekonomik kriz, orman yangını gibi pek çok zorlukla karşılaştıklarını hatırlatan Seçer, tüm bu olumsuzluklara rağmen kesintisiz hizmet verdiklerini vurguladı.

“Adil bir başkan hizmetlerinde partizan olmamalıdır”

Belediye başkanının seçimlere parti çatısı altında girdiğini belirten Seçer, adil bir liderin hizmetlerinde partizanlık yapmaması gerektiğine dikkat çekti. Seçer, “Ama belediye başkanı kendi dünya görüşüne göre, insanları incitmeyecek şekilde açıklamalarını değerlendirebilir. Şunu söyleyebilirim ve bunu yüksek sesle söylüyorum; ‘Atatürk’ün partisinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum, Atatürk’ün partisine üye olmaktan gurur duyuyorum. Ama bu, ‘Benim gibi olmayanı bile cezalandırmalıyım’ anlamına gelmiyor. “İşkence yapayım, hizmet etmeyeyim. Bu bırakın siyasetçiye, insana yakışmaz. Bu suçu asla işlemeyeceğiz” dedi.

“Mesafeleri yakınlaştırmaya devam edeceğiz”

Tarsus ve Çamlıyayla’ya verilen hizmetleri anlatan Seçer, “Anamur’dan Tarsus’a muhteşem yollar yaptık. Bizi öne çıkaran önemli hizmetlerden biri de verdiğimiz yolun kalitesidir. Yol yapıyoruz. Grup yolları da yapılıyor. Tarsus ve Çamlıyayla’ya 323 bin yol yapılıyor. “Tonlarca sıcak asfalt ve 600 kilometre sathi kaplamalı yol yaptık” dedi. Tarsus’un ilk 35 metrelik bulvarını hizmete açtıklarını belirten Seçer, hepsinin tamamlandığını söyledi. Yeni açılan veya yenilenen bulvarlarda bisiklet yolları da yer alacak. Seçer, “Yol yapmaya, mesafeleri yakınlaştırmaya devam edeceğiz. İyi şanlar.”

“Hizmet oy karşılığında sağlanmaz”

Tarsus ve Çamlıyayla’da yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden ‘prestij caddeleri’ hakkında bilgi veren Seçer, projeleri hayata geçirirken altyapıdan üst yapıya, içme suyu hattından yağmur suyu hatlarına kadar her detayı dikkate aldıklarını belirtti. kaliteli yollar inşa ettik. Seçer, “Hizmetler oy için değil, Tarsus’un ihtiyacı olduğu için yapılıyor. Biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” – MERSİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu