Haber

Nicolas Pepe: Trabzonspor’un projesini reddedemezdim

– Nicolas Pepe: “Trabzonspor’un projesini reddedemezdim”

TRABZON – Trabzonspor’un yeni transferi Nicolas Pepe, Türkiye’de farklı takımların kendisini istediğini ancak Trabzonspor’un projesini reddedemeyeceğini söyledi. Yıldız futbolcu, Beşiktaş maçına hazır olduğunu ancak kararı Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın vereceğini belirtti.

Trabzonspor’un yeni transferi Nicolas Pepe, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine Trabzonspor Kulübü’ne teşekkür ederek başlayan Pepe, “Bana gösterdikleri güven için kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda taraftarlarımıza da güzel karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Beklentilerin yüksek olduğunun farkındayım. İnanıyorum ki” Buna en güzel cevabı sahada takım arkadaşlarımla birlikte vereceğim.”

Teknik Direktör Nenad Bjelica ile plan yaptıklarını belirten Pepe, “Tabii ki antrenörümüzle de plan yaptık. Hücumda her mevkide oynayabilen bir oyuncuyum. Geçen sene de farklı mevkilerde oynadım. Ben de 10 numara pozisyonunda oynadım ama benim tercih ettiğim pozisyon sağ kanat. Teknik direktörümüz de “Benden ne beklediğinizi biliyorum. Artık pozitif olmamız ve takımımıza yardım etmemiz gerekiyor” dedi.

“Ritmi yakalamam lazım”

Sakatlığı nedeniyle 4 aydır maç oynamadığını hatırlatan Fildişi Sahilli oyuncu, “Dizimdeki sakatlıktan dolayı oynamadım. Ama benim açımdan bakarsak, bir sıkıntım vardı. Hazırlık süreci çok güzel. 10 gündür bireysel takımımla çalışıyorum. Beşiktaş maçı öncesi biraz ritim yakalamam lazım. Kararı o verecek. Buna karar verecek olan ben değilim. Eğer benden yararlanmak istiyorsa, Elimden geleni yapacağım. Eğer benden faydalanmak istemezse elimden geleni yaparım, istemezse kenarda takıma yardımcı olmaya çalışırım. Sakatlığım fiziksel bir eksiklik yaratmadı. Sahayı terk ettiğinizde Sahadan çıktığınızda ritmi kaybediyorsunuz. Tekrar antrenmanlara başlıyoruz. İlk önceliğimiz tekrar ritmi yakalamak olacak. “Eğer antrenörümüz bana görev verirse oynamaya hazırım” dedi.

“Trabzonspor’un aile ruhuyla çok alakası var”

Trabzonspor’un farklı bir kulüp olduğunu sözlerine ekleyen 28 yaşındaki futbolcu, “Aile ruhu çok fazla. Büyük hedefleri olan bir kulüp ve bu sezon da olduğu gibi bu sezon da o seviyeye gelmeye çalışacağız. Şampiyonayı 2 yıl önce kazandık. Hocamız ve grubumuzla çok çalışmamız gerekiyor. “Biliyorum. Bu ekiple birlikte bu dönemde birçok başarıya imza atacağız.”

“Türkiye ligi oyun karakterime uygun”

Pepe, geçiş oyununun kendi kalitesine uygun bir oyun olduğuna dikkat çekerek, “Lille’de gösterdiğim en iyi performans oyunuydu. Premier Lig’de oynanan oyunun beni etkilediğini kabul ediyorum. Türk Milli Takımı” Lig’de daha çok geçiş odaklı oynanıyor. “Bana çok yakışan bir oyun tarzı bu” dedi.

“Diğer takımlar da beni istedi ama Trabzonspor’un projesini reddedemedim”

Transfer sürecinde Türkiye’den farklı takımların da kendisiyle ilgilendiğini anlatan Nicolas Pepe, “Fark yaratan başkan, başkan yardımcısı ve teknik direktörle ilgili. Özellikle başkan yardımcımız bu konuyu gezdi, benimle konuşmaya geldi. Kulübün sahip olduğu projeyi anlattıktan sonra bu direktifi, “Bana cazip gelen bir şeydi ve reddedemezdim” dedi.

“Ben ve temsilcilerim kısa vadeli bir tercih yaptık”

Pepe, 1 yıllık sözleşmeyle ilgili olarak, “Karşılıklı bir anlaşmaydı. 1 yıllık sözleşme kesinlikle kısa. Ben ve temsilcilerim kısa vadeli bir plan yaptık. Uzun vadeli projelere başlamadan önce kısa vadeli bir seçim yaptık.” Bunun devamı olabilir ama kısa vadede göreceğiz, göreceğiz. Açıklığa kavuşturmamız lazım” dedi.

Başarılı futbolcu, taraftarların karşılamasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Elbette iyiydi. Bu bende baskı yaratabilir ama bir gün baskı var. Bu beni bu forma için mücadele etmeye itecek. Umarım Beşiktaş maçında onlara güzel bir cevap verebilirim. Yapabiliriz.” Bunu maçı kazanarak başarabiliriz.”

haberboztepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu