Ekonomi

Yeni Mercedes-Benz B-Serisi Türkiye’de satışta

Mercedes-Benz’in yeni Sports Tourer modeli B-Serisi, Türkiye’deki otomobil severlerin beğenisine sunuldu. Yeni model dış görünümü, teknolojisi ve donanımıyla dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz’in yeni Sports Tourer modeli B-Serisi Türkiye’de satışta. Farklı sportif gövde oranları, çok yönlü iç mekan, çağdaş sürüş teknolojileri ve en yeni MBUX donanımı gibi özelliklerle yenilenen B-Serisi’nin günlük hayatın tüm gereksinimlerini karşıladığı belirtildi.

Yeni B-Serisi’nin motor seçenekleri de güncellendi ve elektrikli hale getirildi. İlk hareket anı, entegre 48 voltluk bir güç kaynağı ve 14 HP/10 kW’lık ek bir güçle desteklenir. B-Serisi’ndeki yeni kayış tahrikli marş jeneratörü (RSG), konforu ve sürüş deneyimini önemli ölçüde artırır. Geleneksel çözümlere kıyasla başlangıçta daha az titreşim ve daha az gürültü üretir. Ayrıca ‘kayma’ işlevi, sabit hızda sürüş sırasında içten yanmalı motorun devre dışı bırakılmasına olanak tanır. RSG ayrıca frenleme ve sabit hızda süzülme sırasında güç geri kazanımı sağlar ve 12 volt yerleşik sistemi ve 48 volt aküyü besler. Ortaya çıkan güç, içten yanmalı motoru desteklemek ve hızlandırmak için kullanılabilir. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu