İş

Woodist 2023 Ağaç İşleme Makineleri ve Yan Sanayi Fuarı yarın başlıyor

Dünya ağaç işleme makineleri branşı yarın başlayacak ve Woodist 2023 Ağaç İşleme Makineleri ve Yan Sanayi Fuarı’nda bir araya gelecek.

Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık’tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), KOSGEB, Türkiye Ağaç İşleme Federasyonu ve Ağaç İşleme Platformu’nun desteğiyle gerçekleştirilecek etkinlik İstanbul’da gerçekleştirilecek. 15-18 Haziran’da Fuar Merkezi.

Yaşam alanlarına konfor katan mobilyanın ahşapla başlayan ve ahşapla biten yolculuğuna eşlik eden sürecin tüm paydaşlarının kapılarını açacağı fuar, ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Katılımcı markaların yanı sıra 25 ülkeden 10 bini aşkın profesyonel ziyaretçiyi hedefleyen fuarda, ahşap işlemeden aksesuar üretimine kadar geniş bir yelpazede son teknoloji onlarca makine görücüye çıkacak.

Fuarda ABD, Azerbaycan, Cezayir, Fas, Filistin, Gürcistan, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Sırbistan, Sudan, Tunus, Umman ve Ürdün’den alım heyetleri yer alacak.

Organizasyon, mobilya, ahşap ve aksesuar branşlarından temsilcilerin yanı sıra iç mimarlar, tasarımcılar, marangozlar, ustalar, mühendisler, inşaat firmaları, taşeronlar, tedarikçiler, yatırımcılar ve iş geliştirme profesyonellerini ağırlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu