Ekonomi

Sigorta sektörünün “En İyi İşveren Markası” Groupama

Groupama Sigorta, insan kaynakları uygulamalarında mükemmellik ve iyi işveren markası olma standartlarını belirleyen Top Employer Institute tarafından Türkiye’de elementer sigortacılık bölümünün “En İyi İşveren Markası” seçilmiştir.

Üst üste üçüncü kez aynı ödüle layık görülen Groupama Sigorta, bu yıl da aldığı sertifika ile Türk sigortacılık sektöründe çok önemli bir başarıya imza attı.

Groupama Sigorta, İnsan Kaynakları uygulamalarında mükemmellik standartlarını belirleyen ve uluslararası otorite olarak kabul edilen Top Employer Institute tarafından bir kez daha “En İyi İşveren” sertifikasına layık görüldü.

Temelleri 1991 yılında atılan En İyi İşveren Enstitüsü’nün değerleme sürecinde şirketler yirmi başlık altında kapsamlı ve detaylı bir incelemeye tabi tutuluyor. İnsan kaynakları stratejisi, çalışma ortamı, eğitim, çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık, nezaket ve benzeri insan kaynakları uygulamaları alanlarında fiyatlanan Groupama Sigorta, 3 yıldır sertifika alarak Türk sigortacılığı alanında çok değerli bir başarıya imza attı. ardışık yıllar. Ayrıca Groupama Sigorta, elementer branşta beş kıtada ve 121 ülkede 2.053 şirketin sertifika aldığı Top Employer Institute’s Most Neat Boss sertifikasını Türkiye’de alan tek sigorta şirketi oldu.

Groupama Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özge Yılmazyavuz, iş dünyasının yakından takip ettiği bu değerli başarıyı elde etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Groroma olarak çalışanlarımızın ihtiyaç ve beklentileri ile iş hayatındaki memnuniyetleri çok önemli. bizim için değerli Bu kapsamda dijital ve kültürel yolculuğumuza hız kesmeden devam ediyoruz. Yakın zamanda ofisimizi hibrit çalışma sistemine uygun olarak yenileyerek çalışanlarımıza ergonomik, işbirliğini kolaylaştıran ve açık iletişim ortamı sağlayan bir ofis ortamı sunduk. İnsan kaynağımızın refahı ve etkinliği için yaptığımız bu ve benzeri çalışmalar uluslararası standartlarda sonuç verdi ve üçüncü kez Doğru Patron En İyi İşveren Sertifikasını alarak başarımızı perçinledik. Bu ödülü almak bizim için bir onurdur. Groupama olarak çalışanlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yenilikleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu