Teknoloji

HUAWEI Watch D ile tansiyon nasıl ölçülür?

Nasıl ölçüm alacağınızı, cihazın ne kadar doğru olduğunu, saatin test için düzenli olarak nasıl hatırlatma gönderdiğini ve her zaman gerçek kan basıncı sonuçları aldığınızdan emin olmak için sonuçları nasıl yorumlayacağınızı öğrenmek için HUAWEI Watch D hızlı kılavuzuna göz atın.

HUAWEI Watch D’nin doğruluğu ve hassasiyeti

HUAWEI Watch D, kan basıncı değişikliklerini doğru bir şekilde kaydeden yüksek çözünürlüklü bir sensöre sahiptir. Diğer klasik yöntemlerle karşılaştırılabilir güvenilir sonuçlar veren Watch D’nin ölçüm hassasiyeti sadece ±3mmHg aralığında yer alıyor. Örneğin, gerçekte 116 mmHg olan sistolik kan basıncınız en fazla 119 ile 113 arasında değişir. HUAWEI Watch D ayrıca sabah ve akşam programlanan saatlerde kan basıncı hatırlatıcıları göndermek için özelleştirilmiş ölçüm planları ayarlamanıza olanak tanır. sağlığınızı tehlikeye atmayın.

Doğru duruş çok önemli

Tansiyonunuzu ölçmeden önce oturun ve rahatlayın. Maksimum doğruluğu sağlamak için, ölçüme başlamadan önce yaklaşık beş dakika dinlenmeniz önerilir. Gerçek sonuçların anahtarının, ölçümden önce gerçek bir vücut duruşu benimsemek olduğunu unutmayın.

Kan basıncınızı ölçmek için şunları yapmalısınız:

1. Ölçüm için uygun duruşu benimseyin. Bir sandalyeye oturun ve bacaklarınızı yere düz basacak şekilde geriye yaslanın.

2. HUAWEI Watch D veya HUAWEI Health uygulamasından Kan Basıncı işlevini seçerek ölçümü başlatın.

3. Bileğinizi saatle kalp hizasında tutun. Duruşunuzu doğal tutmayı unutmayın. Saatin bulunduğu kol dirsekten desteklenmelidir.

4. Ölçüm alınana kadar doğru duruşu koruyun.

5. Kan basıncı ölçüm sonuçlarınız HUAWEI Health uygulamasında görüntülenecektir.

Kan basıncı ölçüm sonuçlarınızı nasıl yorumlayabilirsiniz?

Doğru formda yapılan kan basıncı ölçüm sonuçları renkli olarak görüntülenecektir. Yeşil renk çok iyi sonuçları ifade eder; Kardiyovasküler sisteminiz olağanüstü durumda. Turuncu renk potansiyel bir riski gösterir; Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için genel bir muayene için doktorunuzu görmeniz önerilir. Saatiniz kırmızı rengi gösteriyorsa, vücudunuzda bir sorun var demektir. Mutlaka doktorunuza görünmelisiniz!

En yaygın hatalar ve hatalar

Kan basıncı sonuçlarınızın hatalı olduğunu düşünüyorsanız, duruşunuzu kontrol edin ve ölçümü tekrar yapın. Ölçüm sırasında konuşmamayı, kolunuzu dirseğinizden desteklemeyi, bacak bacak üstüne atmamayı ve hepsinden önemlisi oturarak kolunuzu sakin bir şekilde kalp hizasında tutmayı unutmayın. Bileğinizi göğsünüze çok sıkı bastırmanıza gerek yok. Konuşmak ve kendinizi germek tansiyonunuzun olduğundan daha fazla yükselmesine neden olabilir ve yanıltıcı sonuçlar alınabilir.

HUAWEI WATCH D, 699 TL’lik ikramlık HUAWEI Smart Scale 3 ve 1.199 TL’lik 1 yıl uzatılmış garanti ile HUAWEI Online Store’da 8.999 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca Mart ayı sonuna kadar HUAWEI Online Store’da 300 TL geçerli indirim kupon kodu kullanılabilir:

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu