Yaşam

Gülse Birsel’den Heyecanlandıran Açıklama: Yeni Dizi ve Filmler Yolda Peki Avrupa Yakası Ne Olacak?

Avrupa Yakası, Sahte Dünya gibi başyapıtlarıyla hafızalarımıza kazınan Gülse Birsel’den yeni bir proje geliyor. Gupse Özay’ın yeni filmi Lohusa’nın galasında Gülse Birsel, uzun zamandır beklediğimiz dizi ve film projesi hakkında açıklamalarda bulundu!

Peki Avrupa Yakası da gelecek mi?

Gülse Birsel şüphesiz çağımızın en üretken isimlerinden biri.

Avrupa Yakası ile hafızalarımıza kazınmayı başaran Gülse Birsel, kısa sürede birçok esere imza attı. Gülse Birsel senaristlikten oyunculuğa, yönetmenliğe kadar pek çok değerli pozisyonda rol aldı.

Gülse Birsel, Avrupa Yakası ve Palavra Dünya’dan sonra daha birçok projeye imza attı.

‘Jet Sosyete’ filmiyle ekranlara dönen Gülse Birsel, ‘Aile Aranda’ filmiyle de büyük başarı elde etti. Birsel’in yazdığı satırlar bugün bile aklımızda!

Ancak Gülse Birsel yepyeni projeleriyle bizi heyecanlandırmaya devam ediyor!

Geçtiğimiz aylarda Gülse Birsel’in yeni bir proje üzerinde çalıştığını öğrenmiştik ve doğal olarak oldukça merak ediyorduk. Neyse ki şu ana kadar Birsel’in yeni planlarına dair birkaç detay öğrendik.

Öncelikle geçtiğimiz aylarda gişe başarısı oldukça yüksek olan Aile Aranda’nın ikinci filmini Gülse Birsel’in yöneteceği iddia edilmişti!

Gazeteci Birsen Altuntaş, Gülse Birsel’in hem yazıp hem de başrol oynadığı, Türk sinema tarihinin en çok izlenen 10. filmi olan ‘Aile Aranda’nın devam filminin olduğunu duyurdu.

Öte yandan gerçek mekanlarda geçen yeni konseptli bir dizi olacağı da iddia edildi!

İzleyicilerin merakı artarken Gülse Birsel, Gupse Özay’ın Lohusa filminin galasına katıldı. ‘Çevrimiçi muhabir’ sorularını yanıtladı. Yeni projesiyle ilgili merak edilen detayları açıklayan Gülse Birsel’in heyecanımızı artırdığını söylemek yanlış olmaz!

Gülse Birsel önce bir devam filminin, ardından da gerçek sahnelerde çekilen yeni konseptli bir dizinin geleceğinin müjdesini verdi!

‘Bu yepyeni bir dizi. Sahnede değil, gerçek yerlerde gerçekleşir. Ama bundan daha fazlası var. İlk önce bir filmimiz olacak. ‘Daha önce izlediğiniz bir filmin ikincisi!’

Ancak yakın gelecekte Avrupa Yakası’nın tekrar çekilmesi gibi bir plan bulunmuyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialarda Avrupa Yakası’nın yeniden vurulacağı söylenmişti. Ancak Gülse Birsel, en azından 10-20 yıl sonra böyle bir ihtimalin olmadığını söyledi.

??

haber-sariyer.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu