Teknoloji

Epic Ödül Programı Başlıyor

Epik Oyunlar, dijital bilgisayar oyunları sattığı mağazasında Epik Ödüller programı başlattı. Dün prestijiyle faaliyete geçen program ile uygun alışverişleriniz için mutlaka hak ettiğiniz miktarda ödül kazanabileceğiz. Peki bu program nasıl çalışıyor? Detaylar burada.


İlginizi çekebilir:  Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (18 Mayıs)


2018 yılının sonlarına doğru faaliyete geçen Epic Games Store, içerik olarak direkt rakibi Steam mağazasının çok gerisinde kalsa da zaman içinde çok gelişti ve ilk günkü konumuna göre birçok yeni özellik kazandı. Epic Rewards bunlardan biri olacak.

Epic Rewards Programı Nasıl Çalışır?

Prestijiyle bugün faaliyete geçen program ile her türlü uygun alışverişlerinizde harcadığınız tutarın %5’ini ödül olarak geri alabileceksiniz. Bu satın almalar arasında oyunlar, uygulamalar, indirmeler ve V-Papeller dahil olmak üzere sanal krediler ve hatta belirli abonelikler bulunur. Ayrıca Programa katılabilmek için Epic Games Store Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini (Hesap Ayarları > Abonelikler) kabul etmeniz gerekecektir.

Epic Games’e göre kazandığınız %5’lik ödül, satın alma işlemi tamamlandıktan on dört gün sonra bakiyenize yüklenecek ve kullanmak için bakiyenize eklendiği günden itibaren yirmi beş ayınız olacak. Yani daha sonraya saklama seçeneğiniz var ama gününüzü boşa harcamamaya da dikkat etmekte fayda var.

Son olarak kazandığınız ödülleri indirim ve kuponlarla birleştirip bu şekilde kullanabilirsiniz.

idil-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu