Haber

Bodrum FK Teknik Direktörü Taşdemir: ‘Taraftarlarımızla bir aile gibiyiz’

– Bodrum FK Teknik Müdürü Taşdemir: “Taraftarlarımızla bir aile gibiyiz”

Yeşil-beyazlılar, Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü

MUĞLA – Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanında karşılaşacak Bodrum Futbol Kulübü, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Taraftarlarımız kötü günlerimizde hem bana hem de takıma verdikleri inanılmaz desteği bana hissettirdiler. bizi seven insanlar. Bu yüzden elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum.”

Trendyol 1. Lig 12. hafta mücadelesinde Bodrum FK, Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Maçın hazırlıklarını Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlı ekip, sahadan 3 puanla dönerek deplasmanda zirveye çıkmak istiyor. Sakatlanan Pedro maçta forma giyemezken, sakatlık sorunu yaşayan Cenk’in durumunun maç günü netleşeceği belirtildi. Yeşil-beyazlı ekip, dün tesislerde ısınma çalışmasıyla başlayan idmanı, taktik hazırlıkların ardından tamamladı. Öte yandan maç cumartesi günü saat 13.30’da Ankara Aktepe Stadı’nda oynanacak.

“Keyifli oyunlar oynamaya çalışıyoruz”

Ligde oynanan keyifli oyunla güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “2 yılı aşkın süredir buradayız. Çok güzel günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu ama bizim Taraftarlar kötü günlerimizde bana ve takıma inanılmaz destek oldular. Biz buna aile diyoruz. Takımımız içeride bir aile gibi, dışarıda da taraftarlarımızla birlikte öyleyiz. Onlara çok teşekkür ediyorum. Olmak istemiyorum. Bizi seven insanların önünde utanıyorum. O yüzden elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum. İşimiz puan odaklı olduğu için puan alınca başarılı oluyorsunuz. Puan alamayınca başarısız oluyorsunuz. Birçok yer, O yüzden buradan bahsetmiyorum. Yaptığınız işin hiçbir önemi yok, biz burada bunu yaşamadık. Geçen sene üst üste 3 maç gol atamadığımız, kaybettiğimiz bir dönem vardı. Bu benim antrenörlük kariyerimde bir ilkti. Ancak bizi büyük bir destekle yarışa soktular. Taraftarlarımızı hak ediyorlar. Biz orada olmaya çalışıyoruz, bunun için çok çalışıyoruz. Bu ligde 2 yıldır yönetimimizle birlikte oluşturduğumuz bir politika var. Zirvede ve zirvede yarışmak yerine, güzel ve keyifli oyunlar oynamaya çalışıyoruz. Bunu yansıttığımızda ödüllendiriliriz. Önceliğimizin zirveye çıkmak değil, oynadığımız oyunun ne kadar keyifli olduğunu, taraftarlarımızın ve bizim keyif aldığımız bir oyun oynadığımızı bizi izleyen taraftarlara yansıtmak olduğunu düşünüyorum. Bu haftaki rakibimiz Keçiörengücü 2 yıldır iyi işler yaparak son play-off’ta dipten geri döndü. Yeni hocalarıyla bu sene iyi iş çıkarıyorlar. “Zor bir maç bizi bekliyor ama dediğim gibi kolay maç yoktur, zorlukları aşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Takımın deneyimli oyuncularından Burak Çoban ise, “Elimden geldiğince takıma katkı sağlamak istiyorum. Attığım goller ve asistlerle daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Taraftarların beni sevdiğini hissediyorum. Taraftarları çok seviyorum. Çok iyi gidiyoruz, play-off ve şampiyonluk için çabalamak istiyoruz.”

duraganajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu