Yaşam

Binlerce kullanıcı Netflix içeriğini yayınlanmadan önce izleyebilecek

Netflix, 2023’ten itibaren binlerce kullanıcının filmleri ve TV şovlarını yayınlanmadan önce izlemesine, içeriklerini daha uygun hale getirmek için değiştirmesine izin verecek. Şirket, 2021 Mayıs ayından bu yana varlığını sürdüren ve normalde 2 bin civarında olan ‘Netflix Önizleme Kulübü’nün üye sayısını yüzde 400 artırarak on binlerce kişiye çıkaracak.

Wall Street Journal’dan WebTekno’nun haberine göre, Kümeye dahil olan kullanıcılar, içeriği erkenden izleyecek ve anketler aracılığıyla geri bildirim sağlayacaktır. Bu durumda platform, abonelerin istekleri doğrultusunda dizi ve sinemalarda değişiklik yapabilecek.

Netflix Preview Club daha önce başrollerini Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın paylaştığı 2021 yapımı “Don’t Look Up” filmini izlemişti. Netflix de sinemanın çok önemli olduğunu gösteren geri bildirimlerin ardından yapımı daha ‘komik’ hale getirdi.

PREVEW CLUB 2023’TE BAŞLAYACAK

Netflix’in 2023 prestijiyle yeni uygulamasını hayata geçirmesi planlanıyor. Bu kulübe kimlerin katılabileceği ve hangi ülkelerden abone seçileceği konusunda rastgele bir bilgi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu