İş

BAT Türkiye “En İyi İşveren” seçildi

Küresel bağımsız araştırma kuruluşu Top İşverenler Enstitüsü’nün her yıl gerçekleştirdiği “En İyi İşverenler” araştırmasının 2023 sonuçları açıklandı. Dünyanın 121 farklı ülkesinden 2300 patronun yer aldığı araştırmada şirketler; insan stratejisi, yetenek kazanımı, öğrenme ve gelişim, çeşitlilik ve katılım, iş gücü planlaması, organizasyonel gelişim, çalışan katılımı ve refahı gibi konularda değerlendirildi. Komitenin değerlendirmesini geçerek en uygunlar listesinin başında yer alan BAT Türkiye birinciliğe layık görüldü. BAT ayrıca 2023 yılında Top İşveren Enstitüsü tarafından Global En Uygun Patron sertifikasıyla taçlandırılan 15 şirketten biri oldu.

TÜRKİYE’NİN İLK’İ BAT, AVRUPA VE DÜNYA’DA DA LİSTEYE GİRDİ

‘Daha İyi Bir Gelecek’ stratejisiyle değer yaratmayı hedefleyen BAT, Global, Avrupa ve Türkiye’de listelendi. BAT Türkiye, Bulgaristan ve Kuzey Kıbrıs Yetenek, Kültür ve Katılım Müdürü Güliz Dalaman Yakmacı şunları söyledi: BAT Türkiye olarak ülkemizin “En İyi İşvereni” seçilmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Elde ettiğimiz bu başarının altında yatan en büyük etkenin, çalışanlarımıza kendilerini keşfetmeleri için sağladığımız öncelikler ve fırsatların yanı sıra mesleki gelişimlerine ve mutluluklarına verdiğimiz değer olduğunu düşünüyoruz. Öte yandan çeşitlilik ve katılım önceliklerimiz arasında yer alıyor. “Farklı ülke ve kültürleri, farklı branşlardan farklı bakış açılarını bir araya getirerek fark yaratan çalışmalara imza atıyoruz.” söz konusu.

BAT Türkiye’nin son derece gelişmiş insan kaynakları strateji ve uygulamalarına sahip olduğunun altını çizen Güliz Dalaman Yakmacı, “Türkiye’de ve küresel ölçekte başarımızın devamı ve çalışanlarımızın memnuniyeti için önümüzdeki dönemde stratejiler geliştirmeye ve uygulamaya odaklanacağız. Çalışanlarının pahalı fikirleriyle büyüyen bir şirket olarak; “Toplumsal cinsiyet eşitliği, çeşitlilik ve kapsayıcılık, refah, sürdürülebilirlik ve çevre konuları başta olmak üzere insanlığa ve dünyaya değer kattığına inandığımız projelerimizi 2024 yılında hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz.” söz konusu.

 

haber-guneysinir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu