Haber

Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na 1 milyon liralık dava

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ortasında toplumsal medya üzerinden devam eden tartışmanın üzerine dava açılan Süleyman Soylu da Kılıçdaroğlu’nun ismini yazmadan “KK” tabiriyle nitelendirerek 1 milyon liralık dava açtığını toplumsal medya hesabından duyurdu.

Bakan Soylu, paylaşımında, “Tam bir FETÖROMAN. Kılıçdaroğlu önce hakaret eder, sonra verdiğimiz cevaba hakaret davası açar. İşin garibi, FETÖ’cülük davası hâlâ devam eden
avukatı c.ç. de müvekkili gibi hem hakaret eder hem de KK adına dava açar. Biz de KK’ya, hakaretleri için 1 Milyon liralık dava açtık” sözlerine yer verdi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde partisinin küme toplantısında konuşan CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun uyuşturucu operasyonlarına ilişkin verilerini anımsattı. Bakan Soylu’ya istifa daveti yapan Kılıçdaroğlu, “Haftada 5 bin uyuşturucu satıcısı yakalanıyor diyor. Burası Kolombiya mı, Bogota mı, Narcos’un dizi filmini mi izliyoruz? Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder” diye konuşmuştu.

Bunun üzerine Bakan Soylu’nun sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamasına karşılık Kılıçdaroğlu harekete geçerek Bakan Soylu’ya tazminat davası açmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu