Yaşam

Ancak Herkes Sevdiğini Öldürür: Elif’in Seçimi Gerçekleşti, Uğur Elemesinde Sedat ve Zeyd Arasında!

5 yıl aradan sonra YouTube ile geri dönen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı gündemden bir an olsun düşmüyor. Son günlerde yaşanan kaos ve entrikalar heyecan sınırını yeterince yükseltirken, dün akşam yayınlanan eleme gecesi sosyal medyanın ve seyircilerin gündemine bomba gibi düştü. Elemede Sedat ve Zeyd aday olurken Elif’in seçilmesi merakla beklenirken sonuç herkesi şaşırttı.

Gelin detaylara birlikte bakalım!

Kısmetse Olur’daki arbedelerden daha heyecanlı bir şey varsa o da eleme gecesinde yaşananlardır!

Çünkü bu geceler çatışma, kaos, entrika, gözyaşı, tutku, ihanet ve vücudumuza adrenalin pompalayacak pek çok şeye gebe!

Yaren ile Erhan’ın aşkının imtihandan geçtiği, Ayşenur ile Berat’ın aşkının başladığı, Rotinda ile Bilek’in birbirini tanıdığı, Şeyda’nın Çağrı’dan ayrıldığı bu muhteşem gecede yaşananlar, dün gece yaşadıklarımızın yanında bir hiçti. bölüm sonu!

Kız evinden Buse ve erkek evinden Sedat’ın eleme adayı olarak seçildiği gecede haftanın popüler isimleri Çağrı ve Elif oldu.

Bildiğiniz gibi, tanınan adaylardan hangisi daha fazla oy alırsa, ikametgahını koruyabilir.

Elif, Çağrı’dan yüksek oy alarak birinci olurken Buse’yi de korudu. Böylece son haftalardır saçlarımızı kesen Sedat’a ‘güle güle’ diyebilirdik!

Ancak eleme gecesinin detayları elbette bununla sınırlı değil. Bir de sürpriz kutumuz var. Ondan çıkan talimat gecenin kaderini tamamen değiştirecekti.

Kutunun dışında sürpriz ‘Yarışmacı elenmek üzere seçildi, hazır mısınız? Artık kızlar ve erkekler evlerinden savunmasız bir rakip seçip tüm yarışmacılara “Kim gitmeli?” diye sorabilir. Soruyu açık oylama ile sorabilirsiniz. Oylamanın sonucu bu hafta kimin gideceğini belirleyecek.’yazıyordu.

Sedat, eleme pusulasında da yazdığı Zeyd’i seçti. Böylece Sedat’ın mı Zeyd’in mi gitmesi gerektiğine ev halkı açık oylamayla karar verecekti.

Gecenin kaybedeninin her türlü Elif olacağı kesindi… Bir yanda çok sevdiği ama kalbini kırdığı Sedat, diğer yanda seven ve canından çok can veren Zeyd. . İkisi arasında bir seçim yapması gerekiyordu.

Ve Elif oyunu Zeyd’i ortadan kaldırmak için kullandı… Kimi Elif’i tercihi yüzünden linç ederken, kimi de ‘Kalbini dinledi’ diyerek destek verdi.

Zeyd ise en yüksek oyu alarak ikinci kez konuttan elendi.

“Elendim, geri döndüm. Peki Elif’i tanıdım, gördüm. Gerçek yüzünü gördüm.” Zeyd, arkadaşlarına nasihatte bulunarak evden ayrıldı.

Yaşananları buradan izleyebilirsiniz ?

Eleme gecesinde yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

Birçok farklı fikir ortaya atıldı.

Bazıları Zeyd’in duygularının yalan olduğunu söylüyor,

Bazıları Elif’in Zeyd’i kullandığını söylüyor,

Diğerleri, Elif’in Sedat’ı seçerek doğru bir karar verdiğini söyledi.

Her şey bu kadar karışıkken,

Gelin sosyal medya kullanıcılarının neler söylediğine bir göz atalım!

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce Elif doğru bir karar mı verdi?

Yorumlarda buluşalım!

haberbeysehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu