Haber

AKP’li Saygılı’dan CHP’li Aslanoğlu’na ‘TCG Anadolu’ yanıtı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu’ya davet ettikten sonra Aslanoğlu tarafından gelen eleştirileri yanıtladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu’ya davet ettiği CHP’li mevkidaşı Şenol Aslanoğlu’nun eleştirilerini yanıtladı.

Saygılı, Aslanoğlu’na verdiği yanıtta, “Merkezi yönetimin yaptığı Konak Tüneli’nden geçiyorlar, otoyolların rahatlığından yararlanıyorlar, önce itiraz ediyorlar, sonra yıldırıyorlar. Şimdi de TCG Anadolu’ya sırt çevirdiler.” Yani CHP’li muhatabım Aslanoğlu hararetle bildiğini yaptı.Belediye başkanları Tunç Soyer davetimize kibarca karşılık verirken Aslanoğlu hırsı ve siyaseti işin içine katmayı seçti.Kazananın hakkını sadece benim değil, benim de kazanmanın hakkını teslim etmekten kaçındı. davet değil, aynı zamanda Türkiye’nin ve milletin menfaatlerine.”

CHP’nin AK Parti hükümetlerinin her işini ‘felaket’, her yatırımı ‘gereksiz’ hale getirmeye çalıştığını söyleyen Saygılı, “Yıllardır olduğu gibi Türkiye’yi de tökezletmeyi uman bir zihniyet bu. Menderes gibi. Türk milletinin aklının ve emeğinin ürünü olan binbir eserden birine bile başlarını çevirip baktılar mı? ulus? Hayır.” – İZMİR

devrekanihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu